download gratis jocuri ~muzica~filme~programe >jocuri actiune> jocuri strategie >jocuri aventura>jocuri online .filme comedie .filme actiune .download jocuri .download programe pc .download antivirus full.download conter strike 1.6.download desene animate .download harti cs 1.6

 
 

Cum sa maresti viteza de internet folosind servere DNS gratuite

Cum sa maresti viteza de internet folosind servere DNS gratuite
Atunci cand incercati sa va conectati la o pagina web, computerul trebuie sa proceseze numele siteului, in adresa de IP a acestuia pentru a face download si stoca informatiile necesare pentru afisarea paginii respective. Windows foloseste un server DNS (domain name system) pentru cautarea acestor informatii. Normal, Windows-ul foloseste serverul DNS al furnizorului de internet pe care il aveti. In functie de providerul de internet, performanta de negociere a serverului DNS variaza.
Performanta serverului DNS este una din componentele care afecteaza viteza la internet pe care o aveti. Asadar fiecare nume de domeniu trebuie rezolvat intr-o adresa de IP, si astfel incarcarea fiecarei pagini va dura ceva timp. Unii utilizatori a caror server DNS al ISP-ului este suprasolicitat for constata cateva secunde intarziere in incarcarea paginilor web.
OpenDNS ofera o alternativa gratuita pe care oricine o poate folosi indiferent de providerul de internet pe care il are.

Configurarea computerului pentru a folosi OpenDNS in loc de serverul DNS al ISP-ului este un lucru simplu de realizat atat in XP cat si in Vista.

(1)Pentru Vista: Click pe butonul Start si scrieti ncpa.cpl apoi apasati Enter.
(2)In Windows XP click pe butonul Start, click Run si scrieti ncpa.cpl
(3)Click dreapta pe conexiunea activa si alegeti Proprieties.
(4)Networking / General tab, alegeti Internet Protocol (TCP/IP) (version 4 in Windows Vista) si dati Properties.
(5)In fereastra Properties, alegeti Use the following DNS server addresses si tastati 208.67.222.222 la preferred si 208.67.220.220 la alternate.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one