download gratis jocuri ~muzica~filme~programe >jocuri actiune> jocuri strategie >jocuri aventura>jocuri online .filme comedie .filme actiune .download jocuri .download programe pc .download antivirus full.download conter strike 1.6.download desene animate .download harti cs 1.6

 
 

Cum sa faci bani pe net

In curand pe acest site cum sa faci bani pe net
Internetul este folosit in mare parte pentru publicitate. Daca cineva are un site si vrea sa-l faca cunoscut sau are un magazin virtual, apeleaza la firme de publicitate online.
Acestea sunt platite pentru a face cunoscut respectivul site sau pentru a promova produsele respectivului magazin.
Din castigurile lor o parte revine celor care s-au inscris pe site-urile respectivelor firme de publicitate.
Ce ai de facut ? In principal navighezi pe internet pe anumite site-uri, dai click pe link-uri publicitare, te inscrii la companii de publicitate, raspunzi la diferite sondaje, te joci, etc... ... si pentru toate astea esti platit.
Din aceste activitati nu vei ajunge milionar peste noapte, dar sunt niste bani in plus (100-200$) in buzunar (nu te gandii ca peste o saptamina ii ai).
Nu te costa nimic, e gratis, trebuie doar sa te inscrii pe anumite site-urile pe care le gasesti (va recomandam si noi aici cateva, din cele care sunt deja verificate).
In primul rand ai nevoie de un cont, sau mai multe, la o banca virtuala - recomand PayPal sau moneybookers l Inscrierea se face prin net si nu dureaza mai mult de 2 minute. Nu mai urmeaza decit sa te inscrii la site-urile propuse. E indicat sa te inscrii cu numele si adresa ta reala, deoarece sint site-uri care-ti pot trimite banii in contul tau bancar (dar nu e obligatoriu sa fie reale).
Atentie !!! E foarte important sa nu te inscri de mai multe ori (mai multe conturi) pe acelasi site (adica la acelas program). Te vor prinde si vor anula toate conturile si vor anula castigurile
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one